arkadaslar arnızda koleksiyon yapan varmı bende fincan türü bir hobi var mesela hergittigim yerden bir bardak fincan gibi bişeyler alırım birsürü çeşit bardagım var ne bileyim benim kide farklı bi tutku işte sizinkiler ne peki
[ Yeniden düzenleyen:: FATIH@hiras Tarih: 24-04-2007 23:58 ]
latifkoksu
31 Mart 2006 Cuma, Saat 17:57
Geçerken Ugradım
ya öle bi şeyim yok d uc kutuları koleksiyonu saat koleksiyonu we bu gidişle sewgili koleksiyonu olcek gibi:D
alman_ali
31 Mart 2006 Cuma, Saat 18:36
Sadık Üye
bende sigara paketleri koleksiyonu var.....yani 2 yıldan beri falan topluyorum değişik marka sigara paketlerini......
asiyez
31 Mayıs 2006 Çarşamba, Saat 23:32
Geçerken Ugradım
benim bir pul ve birde demir para kolleksiyonum var... ama son zamanlarda pullarıma zaman ayıramıyorum. yani yeniler ekleyemiyorum...üzücü...
zodiak
01 Haziran 2006 Perşembe, Saat 00:54
Takılıyor
telefon karti..
KARARTI
08 Ağustos 2006 Salı, Saat 22:57
Müdavim Üye
benimde çakmak koleksiyonum var 25 çeşit çakmak var bende bide kalemleri çok seviyorum ama çakmakların gazları bitik zaten bu yüzden atılmışlar belki aynı şekilde kalemlerinde çoğu yazmıyor ama çok hoşuma gidiyo ilerde çakmakları doldurcam ve sevdiklerime hediye etmeyi düşünüyom --------------------------------------------------------------------------------------------
aynı şehirde bana nefes almak bile yetiyor
bilqe
09 Ağustos 2006 Çarşamba, Saat 17:43
Yeni Yetme
kalem
c_a_n
04 Kasım 2006 Cumartesi, Saat 20:37
Müdavim Üye
kontür yükleme kartları var
_pofuduk_
04 Kasım 2006 Cumartesi, Saat 20:42
Yeni Yetme
kedi --------------------------------------------------------------------------------------------
aptal gerekli sanıp,atılır cahilce_akıllı sözü varsa,konuşur bilgece_hem akıllı söylemez her düşündüğünü_lakin her bir sözünü düşünür iyice!
carpediem
18 Kasım 2006 Cumartesi, Saat 02:44
Yeni Yetme
hayattan insanlar
sivrisinek
11 Nisan 2007 Çarşamba, Saat 19:45
Geçerken Ugradım
benimde küçük oyuncak koleksiyonum var yumurta dan çıkanlardan.
bluerain
24 Nisan 2007 Salı, Saat 13:28
Yeni Yetme OFF-Line
Benim de henüz yapım aşamasında olan mütevazi bir film ve kitap kolleksiyonum var. --------------------------------------------------------------------------------------------
Yalnızız bu yolda, hayat denilen rüyada.....
KUZUUU
24 Nisan 2007 Salı, Saat 13:52
Çömez
benim de film kolleksiyonum olacak sanırım...scream bu arada "mustang" kolleksiyonuna bayıldım.süper. kimsenin "pul" kolleksiyonu yok bu arada sanırım --------------------------------------------------------------------------------------------
YüReĞiMdEkİ Ok SeN MiSiN YaR?
KUZUUU
24 Nisan 2007 Salı, Saat 13:54
Çömez
ayrıca hatrı sayılır bir kalem kolleksiyonuna sahibim --------------------------------------------------------------------------------------------
YüReĞiMdEkİ Ok SeN MiSiN YaR?
KadZe
24 Nisan 2007 Salı, Saat 14:27
Bagımlı Üye
Ben bi aralar kutu içecek(alkolsüz) açma halkalarını biriktiririm.Mavi,yeşil,turuncu,gri bikaç yuz tane vardı -------------------------------------------------------------------------------------------- İmzalarımın Tüm Hakları Saklıdır.LÜTFEN Çalmayınız