ben de yeni üye oldum arkadaşlar. yalnız oyunlara giremiyorum. güvenlik ayarlarınızdan dolayı diyor. yardımcı olabilecek arkadaş var mı
HekimhaN
05 Temmuz 2008 Cumartesi, Saat 23:25
Site Demirbaşı
Quote:
05.7.2008 Cmt, ozgurcagri :
ben de yeni üye oldum arkadaşlar. yalnız oyunlara giremiyorum. güvenlik ayarlarınızdan dolayı diyor. yardımcı olabilecek arkadaş var mı
Yakup sende hoş geldin oyunlara girebilmen için ben sana p.m. ile elimden geldiğince yardımcı olacağım .)
liselim
15 Ağustos 2008 Cuma, Saat 22:42
Yeni Yetme
bende az önce üye oldum arkadaşlar benide aranıza alırmısınız manisaya ait hiçbi siteye üye dildim ama radyoyu çok uizun zamandır severek dinliodum bide buraya üye olim dedim slm hiraş ailesi
liselim
15 Ağustos 2008 Cuma, Saat 22:49
Yeni Yetme
ya site çok karışık bna yardımcı olmak isteyen warmı siteyi tanımam için batu sendemi burdaydın atinin programda batumalex die duyunca aklıma geldin bu bakim batumu die dedim senmişin
Liselim sende hoş geldin sitenin içeriği aslında çok kolay fakat yapamadığın bir şey olursa önce bu konuya bir gözat Burada Aradığını konu içerisinde bulamazsan yine aynı konuya yaz soruna cevap yazarız. -------------------------------------------------------------------------------------------- That´s You God Knows What Lies Behind You...