slm arkadaslar yeni üyeyim
Ana Sayfa Fun Club Oyunlar Üyelik

Hiraş İnfo
Hakkımızda
Hiraş Künye
Yayın Akışı
Teknolojimiz
Reklam Bölümü
Prodüksiyon
Basında Hiraş
İletişim
Sitene Radyo Ekle
Programcılar
Hale Devri
Bilge Deniz
Emrah Er
Gundem Ozel
Cümle Alem Show
Kategoriler
Müzik
Spor
Bizden
Magazin
Yerel
İnternet
Kadın
Güncel
Teknoloji
Sinema
Yaşam
Sağlık
Ekonomi
Politika
Funclub Login
Şu an Hiraş'ta 4 üye ve 67 ziyaretçi var
Üye Adı :
Şifre :
Yeni Üyelik
Şifremi Unuttum
Sponsorlar
Forum Ana Sayfası
Ne var ne yoksa gelin masaya yatıralım
Forumda toplam 3990 konu ve 49210 mesaj yeralmaktadır...
Ana Sayfa | Benim Forumum | Kurallar | Arama
Ana Sayfa  »   Yeni Üyeler   »  slm arkadaslar yeni üyeyim   »  2 - 3 - 4 - 5
   slm arkadaslar yeni üyeyim
ozgurcagri 05 Temmuz 2008 Cumartesi, Saat 23:21
Geçerken Ugradım
Geçerken Ugradım
Mesaj     : 4
 OFF-Line

ben de yeni üye oldum arkadaşlar. yalnız oyunlara giremiyorum. güvenlik ayarlarınızdan dolayı diyor. yardımcı olabilecek arkadaş var mı
Gold ÜyeÜye detaylarını incele Bu yorumdan alıntı yap Bu konuyla ilgili video ara!
HekimhaN 05 Temmuz 2008 Cumartesi, Saat 23:25
Site Demirbaşı
Site Demirbaşı
Mesaj     : 3842
 OFF-Line
Quote:

05.7.2008 Cmt, ozgurcagri :
ben de yeni üye oldum arkadaşlar. yalnız oyunlara giremiyorum. güvenlik ayarlarınızdan dolayı diyor. yardımcı olabilecek arkadaş var mı

Yakup sende hoş geldin oyunlara girebilmen için ben sana p.m. ile elimden geldiğince yardımcı olacağım .)
Donmuş ÜyeÜye detaylarını incele Bu yorumdan alıntı yap Bu konuyla ilgili video ara!
liselim 15 Ağustos 2008 Cuma, Saat 22:42
Yeni Yetme
Yeni Yetme
Mesaj     : 139
 OFF-Line
bende az önce üye oldum arkadaşlar benide aranıza alırmısınız manisaya ait hiçbi siteye üye dildim ama radyoyu çok uizun zamandır severek dinliodum bide buraya üye olim dedim slm hiraş ailesi
Gold ÜyeÜye detaylarını incele Bu yorumdan alıntı yap Bu konuyla ilgili video ara!
liselim 15 Ağustos 2008 Cuma, Saat 22:49
Yeni Yetme
Yeni Yetme
 OFF-Line
ya site çok karışık bna yardımcı olmak isteyen warmı siteyi tanımam için batu sendemi burdaydın atinin programda batumalex die duyunca aklıma geldin bu bakim batumu die dedim senmişin
nilgun 15 Ağustos 2008 Cuma, Saat 23:01
Tecrübeli üye
Tecrübeli üye
Mesaj     : 1358
 OFF-Line
hosgeldin liselim sorularin olursa

http://www.radyohiras.com/hr,Forumlar&mop=modload&file=viewtopic&topic=5713&forum=29.html

yazabilirsin iyi eglenceler
liselim 16 Ağustos 2008 Cumartesi, Saat 08:25
Yeni Yetme
Yeni Yetme
 OFF-Line

tşkrler nilgün
HekimhaN 16 Ağustos 2008 Cumartesi, Saat 09:34
Site Demirbaşı
Site Demirbaşı
Mesaj     : 3842
 OFF-Line
Liselim sende hoş geldin sitenin içeriği aslında çok kolay fakat yapamadığın bir şey olursa önce bu konuya bir gözat Burada Aradığını konu içerisinde bulamazsan yine aynı konuya yaz soruna cevap yazarız.
--------------------------------------------------------------------------------------------
That´s You God Knows What Lies Behind You...
Donmuş ÜyeÜye detaylarını incele Bu yorumdan alıntı yap Bu konuyla ilgili video ara!
liselim 16 Ağustos 2008 Cumartesi, Saat 21:47
Yeni Yetme
Yeni Yetme
 OFF-Line
tşkrler hekimhan
liselim 17 Ağustos 2008 Pazar, Saat 17:33
Yeni Yetme
Yeni Yetme
 OFF-Line
nilgüncüm tşkrler evt ordan tanıyorum bide okuldan msjına cwp atamadım gold üyelere yasamıomuşum kib
hussam 23 Ekim 2008 Perşembe, Saat 12:21
Geçerken Ugradım
Geçerken Ugradım
Mesaj     : 5
 OFF-Line
yıllar sonra tekrar ben geldim:):)
nilgun 23 Ekim 2008 Perşembe, Saat 23:56
Tecrübeli üye
Tecrübeli üye
 OFF-Line

o halde yillar sonra tekrar hos geldin iyi eglenceler.....
muhurgozlu 17 Kasım 2008 Pazartesi, Saat 08:23
Geçerken Ugradım
Geçerken Ugradım
Mesaj     : 2
 OFF-Line
slm arkadaşlar bende yeni üye oldum oyunlara giremiyom neden
liselim 17 Kasım 2008 Pazartesi, Saat 16:47
Yeni Yetme
Yeni Yetme
 OFF-Line
hoşgeldin aramıza
--------------------------------------------------------------------------------------------
" a$k " die ßi$e yhkmu$,, sevqi varmı$,, hani sevqi emektir,, derLer ya yaLanmı$,, FazLa emek,, FazLa deqer zararmı$.. Her$ey yaLanmı$ a$kta ya$ananLar ya$anmamı$ sayıLırmı$..
nilgun 17 Kasım 2008 Pazartesi, Saat 21:20
Tecrübeli üye
Tecrübeli üye
 OFF-Line
Yardimlariniz görüsleriniz icin
BURAYA TIKLAYIN

oyuna ulasa bilmek icinde
BURAYA TIKLAYIN

ayni okey yerine cikiyor iyi eylenceler

Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene!....ILLAKI SAGLIK!!!
muhurgozlu 17 Kasım 2008 Pazartesi, Saat 23:37
Geçerken Ugradım
Geçerken Ugradım
Mesaj     : 2
 OFF-Line
hoşbulduk liselim
On Top
<<<   Önceki   1 | 2 | 3 | 4 | 5  

Ana Sayfa | Fun ClubForumlar | Maynet | Tv izle | Klipler | Music Videos | Oyunlar |
Tüm Hakları Saklıdır. Copyright © 2002 - 2008 Manisa Hiraş Radyo Yay. Tan. Rek. Hizmetleri San. ve Tic. A.Ş.