haylinizdeki 5 araba içinde bi honda civic var mıdır?
Ana Sayfa Fun Club Oyunlar Üyelik

Hiraş İnfo
Hakkımızda
Hiraş Künye
Yayın Akışı
Teknolojimiz
Reklam Bölümü
Prodüksiyon
Basında Hiraş
İletişim
Sitene Radyo Ekle
Programcılar
Hale Devri
Bilge Deniz
Emrah Er
Gundem Ozel
Cümle Alem Show
Kategoriler
Müzik
Spor
Bizden
Magazin
Yerel
İnternet
Kadın
Güncel
Teknoloji
Sinema
Yaşam
Sağlık
Ekonomi
Politika
Funclub Login
Şu an Hiraş'ta 4 üye ve 55 ziyaretçi var
Üye Adı :
Şifre :
Yeni Üyelik
Şifremi Unuttum
Sponsorlar
Forum Ana Sayfası
Ne var ne yoksa gelin masaya yatıralım
Forumda toplam 3990 konu ve 49210 mesaj yeralmaktadır...
Ana Sayfa | Benim Forumum | Kurallar | Arama
Ana Sayfa  »   Otomobiller   »  haylinizdeki 5 araba içinde bi honda civic var mıdır?   »  2
   haylinizdeki 5 araba içinde bi honda civic var mıdır?
burak_ca 13 Aralık 2007 Perşembe, Saat 01:15
Suyu ısındı
Suyu ısındı
Mesaj     : 950
 OFF-Line

biliyosunuz ki avrupada ve dünyada yaygın olarak kullanılan ve motor gücü hakkındada oldukça konusulan honda markasını ne kadar tanıyoruzz..__???

[ Yeniden düzenleyen:: burak_ca Tarih: 13-12-2007 02:57 ]

[ Yeniden düzenleyen:: KadZe@hiras Tarih: 13-12-2007 18:12 ]

Gold ÜyeÜye detaylarını incele Bu yorumdan alıntı yap Bu konuyla ilgili video ara!
the_answer 13 Aralık 2007 Perşembe, Saat 01:55
Takılıyor
Takılıyor
Mesaj     : 392
 OFF-Line

kullanış açısından da konfor açısından da civic çok rahat ve gösterişli bir araba bence civic vazgeçilmezlerden

--------------------------------------------------------------------------------------------

Gold ÜyeÜye detaylarını incele Bu yorumdan alıntı yap Bu konuyla ilgili video ara!
nuray 13 Aralık 2007 Perşembe, Saat 10:43
Geçerken Ugradım
Geçerken Ugradım
Mesaj     : 54
 OFF-Line
konforlumu bilmem ama ben cook beyenmiyorum honda civici. bence cok da ahim sahim bir araba degil ve civic den daha güzel arabalar var bence.
dozerpop 13 Aralık 2007 Perşembe, Saat 14:23
Suyu ısındı
Suyu ısındı
Mesaj     : 1000
 OFF-Line
hem sportıf gorunumlu hem klasık bence guzel
--------------------------------------------------------------------------------------------

KadZe 13 Aralık 2007 Perşembe, Saat 17:53
Bagımlı Üye
Bagımlı Üye
Mesaj     : 635
 OFF-Line
Honda en yenilikçi markalardan biridir.Sunduğu performans ve konfor açısından tatminkar araçlar üretir.
Modifiye tutkunlarınında çok tercih ettiği markadır.Samet in resimlerini eklediği civic modelinin son kasası markanın sınıfında ne kadar modern çizgilere sahip olduğunu gösteriyor zaten.Bir civic hatchback e elbette hayır diyemem.
İmzalarımın Tüm Hakları Saklıdır.LÜTFEN Çalmayınız
nilgun 13 Aralık 2007 Perşembe, Saat 18:42
Tecrübeli üye
Tecrübeli üye
Mesaj     : 1358
 OFF-Line

ben türkiyeden dönerken yazin gördüm süper di yaa adam dursaydi indirip kendim binerdim arkadaslar araba siyahdi ben böyle araba görmedim yaaa bizim eski civic vardi valla ben hayatimda civic i bu kadar sportik, elegant, kibar ve sanki yaninda süzülüyormus gibi görmedim valla insanin zengin olup o arabadan alasi geliyor mükemmel bir arabaydi sanki araba degilde baska birsey bu

[ Yeniden düzenleyen:: nilguen Tarih: 13-12-2007 18:46 ]

KadZe 13 Aralık 2007 Perşembe, Saat 19:20
Bagımlı Üye
Bagımlı Üye
Mesaj     : 635
 OFF-Line
Üstteki resimdeki araç 2006 model Honda Civic Si modelinin conceptinin resmi.Tabi conceptle üretilen arasında elbette fark oluyor.
Üretilen araç allataki gibiydi. Yanılıyor olabilirim aradıgım resmi bulamadım ama bu resimde o modelin.

İmzalarımın Tüm Hakları Saklıdır.LÜTFEN Çalmayınız
TUBOS 13 Aralık 2007 Perşembe, Saat 22:47
Bagımlı Üye
Bagımlı Üye
Mesaj     : 583
 OFF-Line
Hayallerimi başka araç süslüyo valla benim
O masal günü gelinceye kadar; susuyorum Susadıkça yüzün düşer aklıma Korkar oldum düşlemekten
efsu 14 Aralık 2007 Cuma, Saat 03:28
Müdavim Üye
Müdavim Üye
Mesaj     : 810
 OFF-Line
Güzel arabalar hemen gidip alasim geldi valla
Hayat Hic Ummadigin Kadar Kisa Hic Düslemiycegin Kadar Güzel...
Duygusal45 14 Aralık 2007 Cuma, Saat 15:13
Hiraş Kıdemlisi
Hiraş Kıdemlisi
Mesaj     : 2048
 OFF-Line
Valla ben hondayı yada gsli nondayı bilmem 124 dende şaşmam abicim

enginer 16 Ocak 2008 Çarşamba, Saat 21:45
Takılıyor
Takılıyor
Mesaj     : 376
 OFF-Line

vardır abicim vardır.japon otomobilden şaşmam.konfor,serilik,hız,güvenlik.bende toyota var ama bi hondam olmasını da isterdim.hatta bunu satınca da düşünmüyor değilim bi civic.gönül isterdi ki subaru imprezzaya binelim ama olmuyor işte.
burak_ca 17 Ocak 2008 Perşembe, Saat 19:24
Suyu ısındı
Suyu ısındı
Mesaj     : 950
 OFF-Line
evet alman ali 98 99 20 modelleri çok iyi 1.6 120 hp süperler arkadaşımda iyi bi mod yaptı hayranım ben hondaya...

ortmenn 25 Şubat 2008 Pazartesi, Saat 21:50
Geçerken Ugradım
Geçerken Ugradım
Mesaj     : 89
 OFF-Line
5.500 de hayat biter VTEC başlar... başka söze gerek war mı acaba...??
her yan yürüyen kabadayı olsaydı, yengeçler okyanusu haraca bağlardı...
azram 29 Şubat 2008 Cuma, Saat 11:36
Geçerken Ugradım
Geçerken Ugradım
Mesaj     : 12
 OFF-Line
honda olsunda gerisi boş:)

gerçekten burak-ça hayalimde olan bir araba
müthiş bir paylaşım
teşekkürler
datlum_00 29 Şubat 2008 Cuma, Saat 14:32
Geçerken Ugradım
Geçerken Ugradım
Mesaj     : 77
 OFF-Line
acaba fiyat olarak ne kadr arkadslar onuda yazarsanız sevinirim
HAYAT KUCUK BİR GULUMSEMEDEN İBARETTİR...
On Top
1 | 2    Sonraki  >>> 

Ana Sayfa | Fun ClubForumlar | Maynet | Tv izle | Klipler | Music Videos | Oyunlar |
Tüm Hakları Saklıdır. Copyright © 2002 - 2008 Manisa Hiraş Radyo Yay. Tan. Rek. Hizmetleri San. ve Tic. A.Ş.