Nalan - Zalimin zulmü cüpper cüpper.. --------------------------------------------------------------------------------------------
birgün karşıma yine çıkacaksın biliyorum...birgün yine üzmek isteyeceksin beni...ama bu kez farklı olacak..çünkü içimde sen olmayacaksın...
htc_rsmy
08 Ekim 2006 Pazar, Saat 23:42
Tecrübeli üye
tarkan __ vazgeçemem
perim
13 Ekim 2006 Cuma, Saat 00:55
Yeni Yetme
İlkay Akkaya- Bir Şehri Düşlemek.... --------------------------------------------------------------------------------------------
Biliyordum,seni seviyorum derken yeni bir alfabe keşfettiğimi,kimsenin okuma yazma bilmediği bir kentte...
alman_ali
13 Ekim 2006 Cuma, Saat 09:18
Sadık Üye
Grup Düş :Gel Etma -------------------------------------------------------------------------------------------- ´´´´´´´the end´´´´´´´
GENCER
21 Ekim 2006 Cumartesi, Saat 12:08
Suyu ısındı
Tual --Tiryakinim
htc_rsmy
21 Ekim 2006 Cumartesi, Saat 15:58
Tecrübeli üye
umutu dinliyorum ve süper şarkı ajda pekkan dert bende derman sende --------------------------------------------------------------------------------------------
œ iMZaM YoKk PaRmaK BaSsaM oLmAzMI œ
Kenidmi dinliyorum sonn ses --------------------------------------------------------------------------------------------
always visible ;)
alman_ali
07 Kasım 2006 Salı, Saat 14:36
Sadık Üye
Emre Aydın ---- Kim Dokunduysa Sana Ona Git... -------------------------------------------------------------------------------------------- ´´´´´´´the end´´´´´´´
luzumsuz
07 Kasım 2006 Salı, Saat 15:01
Bagımlı Üye
Şuan içimdeki sesi dinliyorum
Şu kalbime çok kızıyorum. Çünkü; benim içimde olduğu halde senin için atıyor...
_pofuduk_
07 Kasım 2006 Salı, Saat 15:30
Yeni Yetme
emre aydın-ve gülümse şimdi --------------------------------------------------------------------------------------------
aptal gerekli sanıp,atılır cahilce_akıllı sözü varsa,konuşur bilgece_hem akıllı söylemez her düşündüğünü_lakin her bir sözünü düşünür iyice!
htc_rsmy
15 Aralık 2006 Cuma, Saat 13:50
Tecrübeli üye
emre aydın___unuuuuuttt gittiğin bi yerde --------------------------------------------------------------------------------------------
œ iMZaM YoKk PaRmaK BaSsaM oLmAzMI œ
dj_cetin
15 Aralık 2006 Cuma, Saat 21:08
Bagımlı Üye
Magusa limanı --------------------------------------------------------------------------------------------
birgün karşıma yine çıkacaksın biliyorum...birgün yine üzmek isteyeceksin beni...ama bu kez farklı olacak..çünkü içimde sen olmayacaksın...
KARARTI
15 Aralık 2006 Cuma, Saat 21:09
Müdavim Üye
ebru yaşara __ ateşten gömlek --------------------------------------------------------------------------------------------
aynı şehirde bana nefes almak bile yetiyor