şuan gece paketini dinliorum gayet hoş dogrusu tavsiye ederim -------------------------------------------------------------------------------------------- In my dreams I can see youI can tell you how I feelIn my dreams I can hold youAnd it feels so real I wish you could have stayed...
Hande Yener/Nasil zor simdi -------------------------------------------------------------------------------------------- Ben yokum! en azından yokmuşum gibi dönsün dünya diye nefesimi bile tutmuştum bir zamanlar..
KARARTI
30 Temmuz 2006 Pazar, Saat 21:40
Müdavim Üye
hakan gürses__ sensiz hayat yerin dimine batsın
KARARTI
30 Temmuz 2006 Pazar, Saat 21:41
Müdavim Üye
doğuş ___insafsız
KARARTI
30 Temmuz 2006 Pazar, Saat 21:52
Müdavim Üye
edip akbayram ____değilmisin
KARARTI
30 Temmuz 2006 Pazar, Saat 22:16
Müdavim Üye
leman sam ___gülgüzeli
UnreaL
30 Temmuz 2006 Pazar, Saat 22:25
Suyu ısındı
Listedeqi her sarki deistiqinde yazmasan diyorum! -------------------------------------------------------------------------------------------- Ben yokum! en azından yokmuşum gibi dönsün dünya diye nefesimi bile tutmuştum bir zamanlar..
ucandede
06 Ağustos 2006 Pazar, Saat 02:45
Hiraş Kıdemlisi
ozzy osborne- no more tears -------------------------------------------------------------------------------------------- In my dreams I can see youI can tell you how I feelIn my dreams I can hold youAnd it feels so real I wish you could have stayed...
sutlukahve
06 Ağustos 2006 Pazar, Saat 03:10
Yeni Yetme
ibrahim tatlıses - yalnızım dostlarım
ucandede
06 Ağustos 2006 Pazar, Saat 03:15
Hiraş Kıdemlisi
sebnem ferah yagmurlar -------------------------------------------------------------------------------------------- In my dreams I can see youI can tell you how I feelIn my dreams I can hold youAnd it feels so real I wish you could have stayed...