zaten gitmelerle dolu bi hayat geçirdim; ama şimdi sen gerçekden
gidiyorsun ya unutmadan şu hayellerimi bi yakıp evimi ısıtsana --------------------------------------------------------------------------------------------
Anonim
Kullanıcı veritabanında bulunamadı
şimdi sen gidiyorsun ya... oturup onca yaşımıza rağmen sen 37 ben 107 şirinleri kim izlicek
umutsuzluk
21 Ekim 2007 Pazar, Saat 16:29
Çömez
şimdi sen gidiyorsun ya...umutsuzluguumm sonzuza kadar sürücek.. --------------------------------------------------------------------------------------------
´o´degil ama ´o´ Balın_özü_hakikat
nasibi olan..Duyar..
CBR600RR
21 Ekim 2007 Pazar, Saat 16:54
Geçerken Ugradım
şimdi sen gidiyorsun ya, bundan sonra yaşamak bana haram olacak
umutsuzluk
21 Ekim 2007 Pazar, Saat 21:13
Çömez
şimdi sen gidiyorsun ya......umutlarım korkularıma tutsak olucakk.. --------------------------------------------------------------------------------------------
´o´degil ama ´o´ Balın_özü_hakikat
nasibi olan..Duyar..
alman_ali
22 Ekim 2007 Pazartesi, Saat 20:47
Sadık Üye
Şimdi sen gittin ya gözlerim daha çok dalıyor uzaklara ve üstümden geçen her uçakta seni yine uğurluyorum ....arkandan ellerimi sallayarak.... -------------------------------------------------------------------------------------------- ´´´´´´´the end´´´´´´´
Anonim
ŞEHİTLERE
şimdi siz gidiyorsunuz ya kim zabdeder ki bu insanları... bayraklar daha çok dalgalanmaz mı... gökyüzü ağlamaz mı
şimdi siz gidiyorsunuzya kanınız yerde kalırmı... çıktıkları deliğe sokulmaz mı PKK soyu...
şimdiz siz gidiyorsunuz ya... her asker uğurlamasında... şehitler ölmez vatan bölünür mü....
Anonim
şimdi sen gidiyorsun ya..
tekbirlerle yeri göğü çınlatacağım..
Şimdi sen gidiyorsun ya , yüreğimde sakladığım kırmızı kadife kaplı kutucuğu da kilitliyorum...kimseye açmamak üzere.... -------------------------------------------------------------------------------------------- ´´´´´´´the end´´´´´´´
EDIZ
27 Ekim 2007 Cumartesi, Saat 17:15
Onursal Üye
Boş bira şişelerini de çöpe götürmeyi unutma tatlım -------------------------------------------------------------------------------------------- HER SÖZÜMÜZ DUDAKLARDA GÜLÜŞ OLDU TATLIM. DÖNMEK İHTİMALİ YOK ARTIK, O GÜLÜŞLER DÜŞ OLDU...
şimdii sen gidiyorsun yaa kanayan yarayı kim kapatıcakk
--------------------------------------------------------------------------------------------
Ya seN oLacaksıN oLması gerekeN yerde yada yeriN boş kaLacak kiraLık seVgiLere...!
nilgun
02 Kasım 2007 Cuma, Saat 18:52
Tecrübeli üye
simdi sen gidiyorsun ya, arkandan hemen party var istersen party ye kal sonra gidersin!!!