avazı çıktıgı kadar bagırıp: beni rahat bırak derdi kesiiin --------------------------------------------------------------------------------------------
yine her akşam gibi, bu akşamda yalnızım, masamda tek başıma, durmadan içiyorum, birtek düşüncem sensin, seni düşünüyorum, hep seni arıyorum, ŞUAN YANIMDA OLSAN. SANA NELER SÖYLERDİM. KAFAM HAFİF DUMANLI. HER DERDİMİ DÖKERDİM. BİRAZ ÜMİDİM OLSA. ÖMÜR BOYU
htc_rsmy
23 Ağustos 2007 Perşembe, Saat 23:54
Tecrübeli üye
htc seni seviyorum beni sakın yalnız bırakma beni hep kullan derdi --------------------------------------------------------------------------------------------
œ iMZaM YoKk PaRmaK BaSsaM oLmAzMI œ
ben hiç yazmıyım bari -------------------------------------------------------------------------------------------- In my dreams I can see youI can tell you how I feelIn my dreams I can hold youAnd it feels so real I wish you could have stayed...
HekimhaN
25 Ağustos 2007 Cumartesi, Saat 12:11
Site Demirbaşı
bu kadarda yuklenılmezkı
tutkunum
25 Ağustos 2007 Cumartesi, Saat 12:58
Yeni Yetme
yinemi hiraşa giriyon sen --------------------------------------------------------------------------------------------
Uğrunda dertlere düştüğüm sevgili
Bir başkasına tutulmuş, o da dertli
Derdimin dermanı kendi derdinde
...Hekim hasta olunca kime gitmeli?
Duygusal45
25 Ağustos 2007 Cumartesi, Saat 21:59
Hiraş Kıdemlisi
Abi yeter bi pc ye bu kadarda yuklenılmez canım --------------------------------------------------------------------------------------------
NiiiLaaaY
25 Ağustos 2007 Cumartesi, Saat 22:58
Suyu ısındı
iimmddaaatt.... yine mi bu delii kkiizz geldi ya.. uuffhh kesin btün gün yine msn ve hirasi acicak ya uffh yaa.. kurtarin beennii...
die bagiridi herhalde :D --------------------------------------------------------------------------------------------
●•٠ αsαвιчιм вεи ●•٠
okadar kullanıyon beni bi bez alıp silmiosun --------------------------------------------------------------------------------------------
ahmedim
26 Ağustos 2007 Pazar, Saat 02:51
Bagımlı Üye
iş bilgisayarı kesin bende artık senelik izin istiyom derdi
evdeki eminim özlemiştir beni yorgunluktan açamıyom bile --------------------------------------------------------------------------------------------
Duygusal45
26 Ağustos 2007 Pazar, Saat 15:51
Hiraş Kıdemlisi
Yeter be anam be ısındım 24 saat oldu bende dinlencem yaa --------------------------------------------------------------------------------------------
EDIZ
28 Ağustos 2007 Salı, Saat 02:43
Onursal Üye
"tatlım,tuşlarıma nazik davranır mısın?" derdi -------------------------------------------------------------------------------------------- HER SÖZÜMÜZ DUDAKLARDA GÜLÜŞ OLDU TATLIM. DÖNMEK İHTİMALİ YOK ARTIK, O GÜLÜŞLER DÜŞ OLDU...