Bilgisayarınız konuşsaydı, size ne söylerdi?
Ana Sayfa Fun Club Oyunlar Üyelik

Hiraş İnfo
Hakkımızda
Hiraş Künye
Yayın Akışı
Teknolojimiz
Reklam Bölümü
Prodüksiyon
Basında Hiraş
İletişim
Sitene Radyo Ekle
Programcılar
Hale Devri
Bilge Deniz
Emrah Er
Gundem Ozel
Cümle Alem Show
Kategoriler
Müzik
Spor
Bizden
Magazin
Yerel
İnternet
Kadın
Güncel
Teknoloji
Sinema
Yaşam
Sağlık
Ekonomi
Politika
Funclub Login
Şu an Hiraş'ta 4 üye ve 54 ziyaretçi var
Üye Adı :
Şifre :
Yeni Üyelik
Şifremi Unuttum
Sponsorlar
Forum Ana Sayfası
Ne var ne yoksa gelin masaya yatıralım
Forumda toplam 3990 konu ve 49210 mesaj yeralmaktadır...
Ana Sayfa | Benim Forumum | Kurallar | Arama
Ana Sayfa  »   Serbest Kürsü   »  Bilgisayarınız konuşsaydı, size ne söylerdi?   »  2 - 3
   Bilgisayarınız konuşsaydı, size ne söylerdi?
Duygusal45 23 Ağustos 2007 Perşembe, Saat 13:27
Hiraş Kıdemlisi
Hiraş Kıdemlisi
Mesaj     : 2048
 OFF-Line

Sabahtan beri PC'nin başındayım.
"Beni bi resetle, çok yoruldum" derdi bana

Buyrun sıra sizin
--------------------------------------------------------------------------------------------

Gold ÜyeÜye detaylarını incele Bu yorumdan alıntı yap Bu konuyla ilgili video ara!
Anonim

Kullanıcı veritabanında bulunamadı
açtı yine sürücümün belası corell i ...bıktım gari backup lardan....

--------------------------------------------------------------------------------------------

Donmuş ÜyeBu yorumdan alıntı yap Bu konuyla ilgili video ara!
hayat35 23 Ağustos 2007 Perşembe, Saat 23:42
Müdavim Üye
Müdavim Üye
Mesaj     : 734
 OFF-Line
avazı çıktıgı kadar bagırıp: beni rahat bırak derdi kesiiin
yine her akşam gibi, bu akşamda yalnızım, masamda tek başıma, durmadan içiyorum, birtek düşüncem sensin, seni düşünüyorum, hep seni arıyorum, ŞUAN YANIMDA OLSAN. SANA NELER SÖYLERDİM. KAFAM HAFİF DUMANLI. HER DERDİMİ DÖKERDİM. BİRAZ ÜMİDİM OLSA. ÖMÜR BOYU
Gold ÜyeÜye detaylarını incele Bu yorumdan alıntı yap Bu konuyla ilgili video ara!
htc_rsmy 23 Ağustos 2007 Perşembe, Saat 23:54
Tecrübeli üye
Tecrübeli üye
Mesaj     : 1453
 OFF-Line
htc seni seviyorum beni sakın yalnız bırakma beni hep kullan derdi
œ iMZaM YoKk PaRmaK BaSsaM oLmAzMI œ
umutus 24 Ağustos 2007 Cuma, Saat 00:17
Takılıyor
Takılıyor
Mesaj     : 333
 OFF-Line
Neler söylediğini yazsam banlanırım sanırım...
always visible ;)
ucandede 24 Ağustos 2007 Cuma, Saat 03:34
Hiraş Kıdemlisi
Hiraş Kıdemlisi
Mesaj     : 2381
 OFF-Line

ben hiç yazmıyım bari
In my dreams I can see youI can tell you how I feelIn my dreams I can hold youAnd it feels so real I wish you could have stayed...
HekimhaN 25 Ağustos 2007 Cumartesi, Saat 12:11
Site Demirbaşı
Site Demirbaşı
Mesaj     : 3842
 OFF-Line
bu kadarda yuklenılmezkı
Donmuş ÜyeÜye detaylarını incele Bu yorumdan alıntı yap Bu konuyla ilgili video ara!
tutkunum 25 Ağustos 2007 Cumartesi, Saat 12:58
Yeni Yetme
Yeni Yetme
Mesaj     : 128
 OFF-Line
yinemi hiraşa giriyon sen
Uğrunda dertlere düştüğüm sevgili Bir başkasına tutulmuş, o da dertli Derdimin dermanı kendi derdinde ...Hekim hasta olunca kime gitmeli?
Duygusal45 25 Ağustos 2007 Cumartesi, Saat 21:59
Hiraş Kıdemlisi
Hiraş Kıdemlisi
 OFF-Line
Abi yeter bi pc ye bu kadarda yuklenılmez canım

NiiiLaaaY 25 Ağustos 2007 Cumartesi, Saat 22:58
Suyu ısındı
Suyu ısındı
Mesaj     : 1025
 OFF-Line
iimmddaaatt.... yine mi bu delii kkiizz geldi ya.. uuffhh kesin btün gün yine msn ve hirasi acicak ya uffh yaa.. kurtarin beennii...
die bagiridi herhalde :D
●•٠ αsαвιчιм вεи ●•٠
fani 26 Ağustos 2007 Pazar, Saat 01:28
Tecrübeli üye
Tecrübeli üye
Mesaj     : 1396
 OFF-Line

haketmiyosun beni götür geriver

fani 26 Ağustos 2007 Pazar, Saat 01:44
Tecrübeli üye
Tecrübeli üye
Mesaj     : 1396
 OFF-Line
okadar kullanıyon beni bi bez alıp silmiosun

ahmedim 26 Ağustos 2007 Pazar, Saat 02:51
Bagımlı Üye
Bagımlı Üye
Mesaj     : 577
 OFF-Line
iş bilgisayarı kesin bende artık senelik izin istiyom derdi

evdeki eminim özlemiştir beni yorgunluktan açamıyom bile

Duygusal45 26 Ağustos 2007 Pazar, Saat 15:51
Hiraş Kıdemlisi
Hiraş Kıdemlisi
 OFF-Line
Yeter be anam be ısındım 24 saat oldu bende dinlencem yaa

EDIZ 28 Ağustos 2007 Salı, Saat 02:43
Onursal Üye
Onursal Üye
Mesaj     : 4172
 OFF-Line
"tatlım,tuşlarıma nazik davranır mısın?" derdi
HER SÖZÜMÜZ DUDAKLARDA GÜLÜŞ OLDU TATLIM. DÖNMEK İHTİMALİ YOK ARTIK, O GÜLÜŞLER DÜŞ OLDU...
On Top
1 | 2 | 3    Sonraki  >>> 

Ana Sayfa | Fun ClubForumlar | Maynet | Tv izle | Klipler | Music Videos | Oyunlar |
Tüm Hakları Saklıdır. Copyright © 2002 - 2008 Manisa Hiraş Radyo Yay. Tan. Rek. Hizmetleri San. ve Tic. A.Ş.