Hangi Marka Cep Telefonu Kullanıyorsunuz?
Ana Sayfa Fun Club Oyunlar Üyelik

Hiraş İnfo
Hakkımızda
Hiraş Künye
Yayın Akışı
Teknolojimiz
Reklam Bölümü
Prodüksiyon
Basında Hiraş
İletişim
Sitene Radyo Ekle
Programcılar
Hale Devri
Bilge Deniz
Emrah Er
Gundem Ozel
Cümle Alem Show
Kategoriler
Müzik
Spor
Bizden
Magazin
Yerel
İnternet
Kadın
Güncel
Teknoloji
Sinema
Yaşam
Sağlık
Ekonomi
Politika
Funclub Login
Şu an Hiraş'ta 4 üye ve 57 ziyaretçi var
Üye Adı :
Şifre :
Yeni Üyelik
Şifremi Unuttum
Sponsorlar
Forum Ana Sayfası
Ne var ne yoksa gelin masaya yatıralım
Forumda toplam 3990 konu ve 49210 mesaj yeralmaktadır...
Ana Sayfa | Benim Forumum | Kurallar | Arama
Ana Sayfa  »   Cep telefonları   »  Hangi Marka Cep Telefonu Kullanıyorsunuz?   »  2 - 3 - 4 - 5
   Hangi Marka Cep Telefonu Kullanıyorsunuz?
fuku 09 Ekim 2007 Salı, Saat 18:16
Yeni Yetme
Yeni Yetme
Mesaj     : 160
 OFF-Line

nokıa 6630 ve 1600
fuku
--------------------------------------------------------------------------------------------
by fuku
Gold ÜyeÜye detaylarını incele Bu yorumdan alıntı yap Bu konuyla ilgili video ara!
dilay 09 Ekim 2007 Salı, Saat 18:45
Geçerken Ugradım
Geçerken Ugradım
Mesaj     : 59
 OFF-Line
samsungd600
Gold ÜyeÜye detaylarını incele Bu yorumdan alıntı yap Bu konuyla ilgili video ara!
dozerpop 09 Ekim 2007 Salı, Saat 18:49
Suyu ısındı
Suyu ısındı
Mesaj     : 1000
 OFF-Line
benımkı fakır ısı nokia n73
--------------------------------------------------------------------------------------------

Duygusal45 09 Ekim 2007 Salı, Saat 19:40
Hiraş Kıdemlisi
Hiraş Kıdemlisi
Mesaj     : 2048
 OFF-Line
Quote:

09.10.2007 Sl, dozerpop :

Uhhhhh

HekimhaN 09 Ekim 2007 Salı, Saat 22:22
Site Demirbaşı
Site Demirbaşı
Mesaj     : 3842
 OFF-Line
ericsson GA628
Donmuş ÜyeÜye detaylarını incele Bu yorumdan alıntı yap Bu konuyla ilgili video ara!
zodiak 09 Ekim 2007 Salı, Saat 23:05
Takılıyor
Takılıyor
Mesaj     : 353
 OFF-Line

motorola v3
bundan once motorola v70 im vardi hatta siyahim gitti pempesini aldim geldim
siki motorola faniyim=) bi de kenarda kosede bi w375 im var=) o da motorola anniycaniz=)
fani 10 Ekim 2007 Çarşamba, Saat 02:44
Tecrübeli üye
Tecrübeli üye
Mesaj     : 1396
 OFF-Line
Quote:

ne fakirmi

dozerpop 10 Ekim 2007 Çarşamba, Saat 03:43
Suyu ısındı
Suyu ısındı
 OFF-Line
Quote:

10.10.2007 Çrş, fani :
Quote:

ne fakirmi

hanı senın telın modelı yazmamıssın fani

rezzan 10 Ekim 2007 Çarşamba, Saat 08:48
Bagımlı Üye
Bagımlı Üye
Mesaj     : 528
 OFF-Line
samsung U700

zelish 10 Ekim 2007 Çarşamba, Saat 14:43
Geçerken Ugradım
Geçerken Ugradım
Mesaj     : 1
 OFF-Line
nokia 6670

zelish
Zelish
Normal ÜyeÜye detaylarını incele Bu yorumdan alıntı yap Bu konuyla ilgili video ara!
BiRiCik 10 Ekim 2007 Çarşamba, Saat 18:05
Takıldı kaldı
Takıldı kaldı
Mesaj     : 441
 OFF-Line

bende de nokia 6670 var ama dozerin fakir telefondan alacagım n73 benim ki çok lükx geliyo

fani 11 Ekim 2007 Perşembe, Saat 05:31
Tecrübeli üye
Tecrübeli üye
Mesaj     : 1396
 OFF-Line
Quote:

10.10.2007 Çrş, dozerpop :
Quote:

10.10.2007 Çrş, fani :
Quote:

ne fakirmi

hanı senın telın modelı yazmamıssın fani

aga utanıyom yazmaya ondan yazmadım ama gönlün olsun yazim bari 3220 malesef acı ama gerçek

EDIZ 11 Ekim 2007 Perşembe, Saat 14:08
Onursal Üye
Onursal Üye
Mesaj     : 4172
 OFF-Line
Sözüm meclisten dışarı ama! Kaçınızın ki doğru bu uç fiyattaki modellerin? Bende 3 GSM hattı var,3 telefon kullanmak zorundayım. 2 tane için anca ceplerime koyacak yer bulabiliyorum. 3 tane için devamlı "kargo" tipi pantolon giymem gerek işimiz gereği kumaş pantolon giyiyiorum olmuyor.Marka olarak Nokia kullanıyorum 2 telefonumda...
HER SÖZÜMÜZ DUDAKLARDA GÜLÜŞ OLDU TATLIM. DÖNMEK İHTİMALİ YOK ARTIK, O GÜLÜŞLER DÜŞ OLDU...
dozerpop 11 Ekim 2007 Perşembe, Saat 14:22
Suyu ısındı
Suyu ısındı
 OFF-Line
woo sevıyorum senı benım telı burda sıtede goren oldu sanada gostercem hatta gozune sokacam

EDIZ 11 Ekim 2007 Perşembe, Saat 14:38
Onursal Üye
Onursal Üye
Mesaj     : 4172
 OFF-Line
Quote:

11.10.2007 Prş, dozerpop :
woo sevıyorum senı benım telı burda sıtede goren oldu sanada gostercem hatta gozune sokacam

Sözüm meclisten dışarı dedim ama lütfen Birazda sanki çok affedersiniz "..... yarıştırma" yarışması olmuş!
HER SÖZÜMÜZ DUDAKLARDA GÜLÜŞ OLDU TATLIM. DÖNMEK İHTİMALİ YOK ARTIK, O GÜLÜŞLER DÜŞ OLDU...
On Top
<<<   Önceki   1 | 2 | 3 | 4 | 5    Sonraki  >>> 

Ana Sayfa | Fun ClubForumlar | Maynet | Tv izle | Klipler | Music Videos | Oyunlar |
Tüm Hakları Saklıdır. Copyright © 2002 - 2008 Manisa Hiraş Radyo Yay. Tan. Rek. Hizmetleri San. ve Tic. A.Ş.