Hiraşda en merak ettiğiniz üye
Ana Sayfa Fun Club Oyunlar Üyelik

Hiraş İnfo
Hakkımızda
Hiraş Künye
Yayın Akışı
Teknolojimiz
Reklam Bölümü
Prodüksiyon
Basında Hiraş
İletişim
Sitene Radyo Ekle
Programcılar
Hale Devri
Bilge Deniz
Emrah Er
Gundem Ozel
Cümle Alem Show
Kategoriler
Müzik
Spor
Bizden
Magazin
Yerel
İnternet
Kadın
Güncel
Teknoloji
Sinema
Yaşam
Sağlık
Ekonomi
Politika
Funclub Login
Şu an Hiraş'ta 4 üye ve 62 ziyaretçi var
Üye Adı :
Şifre :
Yeni Üyelik
Şifremi Unuttum
Sponsorlar
Forum Ana Sayfası
Ne var ne yoksa gelin masaya yatıralım
Forumda toplam 3990 konu ve 49210 mesaj yeralmaktadır...
Ana Sayfa | Benim Forumum | Kurallar | Arama
Ana Sayfa  »   Radyo Hiraş   »  Hiraşda en merak ettiğiniz üye   »  2 - 3 - 4
   Hiraşda en merak ettiğiniz üye
FATIH@hiras 03 Nisan 2007 Salı, Saat 22:46
Takıldı kaldı
Takıldı kaldı
Mesaj     : 483
 OFF-Line

Ahmet bu fotoyla en merak edilmeyen üye olmaya aday :)
Donmuş ÜyeÜye detaylarını incele Bu yorumdan alıntı yap Bu konuyla ilgili video ara!
kirmisy 04 Nisan 2007 Çarşamba, Saat 01:23
Çömez
Çömez
Mesaj     : 252
 OFF-Line
harbıden deıstır su fotoyu be ahmettttt
hadı arkadaslar ahmetı protesto edelımmm
Normal ÜyeÜye detaylarını incele Bu yorumdan alıntı yap Bu konuyla ilgili video ara!
HekimhaN 04 Nisan 2007 Çarşamba, Saat 11:43
Site Demirbaşı
Site Demirbaşı
Mesaj     : 3842
 OFF-Line
Quote:

03.4.2007 Sl, ahmet45 :
ben en çok dedeyi djfatihi rezzanı woo yu luzumsuzu hekimhanı feriti jesicayı cölciğeni alman aliyi sonra aklıma bukadar geldi geldikçe yazarım artık

hepimixzi tanıdın ya daha ne istiyon daha ne kadar tanıyacaksın bisi ahmedow?
--------------------------------------------------------------------------------------------
That´s You God Knows What Lies Behind You...
Donmuş ÜyeÜye detaylarını incele Bu yorumdan alıntı yap Bu konuyla ilgili video ara!
alman_ali 07 Nisan 2007 Cumartesi, Saat 21:32
Sadık Üye
Sadık Üye
Mesaj     : 1982
 OFF-Line
Palyaço , sytan_tuyu , dj çetin
--------------------------------------------------------------------------------------------
´´´´´´´the end´´´´´´´
Gold ÜyeÜye detaylarını incele Bu yorumdan alıntı yap Bu konuyla ilgili video ara!
eda_45 07 Nisan 2007 Cumartesi, Saat 23:14
Müdavim Üye
Müdavim Üye
Mesaj     : 701
 OFF-Line
en çok cıstak cıstak Fatih'i merak ediyorum :P :P

hmm sytn_tuyu ,alman_ali ,woo ila aslında tanışmış gibi olduk ama onuda merak ediyorum,sonra çöllerin çiçeğini ;) bide bluerain :) şimdilik aklıma bu kişiler geliyor.
Gold ÜyeÜye detaylarını incele Bu yorumdan alıntı yap Bu konuyla ilgili video ara!
eda_45 07 Nisan 2007 Cumartesi, Saat 23:15
Müdavim Üye
Müdavim Üye
 OFF-Line

bide bideee uçandede
yazmam bir daha aşkım ben sana AŞK ladestir aklımda ;)
Anonim

Kullanıcı veritabanında bulunamadı
bende seni merak ediyom eda!!

Donmuş ÜyeBu yorumdan alıntı yap Bu konuyla ilgili video ara!
eda_45 07 Nisan 2007 Cumartesi, Saat 23:28
Müdavim Üye
Müdavim Üye
 OFF-Line
Tanışmak nasip olur umarım birgün ;)

Anonim

Kullanıcı veritabanında bulunamadı
inşallah yazın geldiğimde görüşürüz!

Donmuş ÜyeBu yorumdan alıntı yap Bu konuyla ilgili video ara!
bluerain 08 Nisan 2007 Pazar, Saat 00:17
Yeni Yetme
Yeni Yetme
 OFF-Line
Edacım ben de hepinizi tanımak isterdim siz oradakiler olarak birbirinizle tanışmanız mümkün ama benim biraz zor gibi....
Yalnızız bu yolda, hayat denilen rüyada.....
Normal ÜyeÜye detaylarını incele Bu yorumdan alıntı yap Bu konuyla ilgili video ara!
eda_45 08 Nisan 2007 Pazar, Saat 00:39
Müdavim Üye
Müdavim Üye
 OFF-Line

sen neredesin bluerain ? Manisalı mısın aslen peki,olsun belki Manisa'da değil başka bir yerde tanışırız belli olmaz :)
bluerain 08 Nisan 2007 Pazar, Saat 00:47
Yeni Yetme
Yeni Yetme
 OFF-Line
Ben Balıkesirliyim, Manisa'da değilim, netten dinliyorum Hiraş'ı... Neden olmasın belki bir yerde karşılaşırız, hayat sürprizlerle dolu...
Yalnızız bu yolda, hayat denilen rüyada.....
Kalpsiz 17 Haziran 2008 Salı, Saat 03:30
Bagımlı Üye
Bagımlı Üye
Mesaj     : 501
 OFF-Line
ben sevilcan ve bitanecik_aşkımı merak ediyorum gerçi tanıştım ama yakından tanımak isterim

liselim 03 Ekim 2008 Cuma, Saat 16:59
Yeni Yetme
Yeni Yetme
Mesaj     : 139
 OFF-Line
bende herkezi mrk ediorum ve tanımak istiorum
" a$k " die ßi$e yhkmu$,, sevqi varmı$,, hani sevqi emektir,, derLer ya yaLanmı$,, FazLa emek,, FazLa deqer zararmı$.. Her$ey yaLanmı$ a$kta ya$ananLar ya$anmamı$ sayıLırmı$..
my_blue 03 Ekim 2008 Cuma, Saat 21:11
Geçerken Ugradım
Geçerken Ugradım
Mesaj     : 83
 OFF-Line
bende herkezi merak ediyorum ;

Ama beni merak eden yok herhalde
Beni bir mevsime benzetmek istersen eğer;Sonbaharım...Kimi zaman köşeden gülümseyen bir güneş olurum,Kimi zaman döne döne düşen bir yaprak.Kimi gün usul usul yağan bir yağmur olurum,Kimi gün deli deli savuran bir rüzgâr.
On Top
<<<   Önceki   1 | 2 | 3 | 4    Sonraki  >>> 

Ana Sayfa | Fun ClubForumlar | Maynet | Tv izle | Klipler | Music Videos | Oyunlar |
Tüm Hakları Saklıdır. Copyright © 2002 - 2008 Manisa Hiraş Radyo Yay. Tan. Rek. Hizmetleri San. ve Tic. A.Ş.