Ahmet bu fotoyla en merak edilmeyen üye olmaya aday :)
kirmisy
04 Nisan 2007 Çarşamba, Saat 01:23
Çömez
harbıden deıstır su fotoyu be ahmettttt hadı arkadaslar ahmetı protesto edelımmm
HekimhaN
04 Nisan 2007 Çarşamba, Saat 11:43
Site Demirbaşı
Quote:
03.4.2007 Sl, ahmet45 :
ben en çok dedeyi djfatihi rezzanı woo yu luzumsuzu hekimhanı feriti jesicayı cölciğeni alman aliyi sonra aklıma bukadar geldi geldikçe yazarım artık
hepimixzi tanıdın ya daha ne istiyon daha ne kadar tanıyacaksın bisi ahmedow? -------------------------------------------------------------------------------------------- That´s You God Knows What Lies Behind You...
alman_ali
07 Nisan 2007 Cumartesi, Saat 21:32
Sadık Üye
Palyaço , sytan_tuyu , dj çetin -------------------------------------------------------------------------------------------- ´´´´´´´the end´´´´´´´
eda_45
07 Nisan 2007 Cumartesi, Saat 23:14
Müdavim Üye
en çok cıstak cıstak Fatih'i merak ediyorum :P :P
hmm sytn_tuyu ,alman_ali ,woo ila aslında tanışmış gibi olduk ama onuda merak ediyorum,sonra çöllerin çiçeğini ;) bide bluerain :) şimdilik aklıma bu kişiler geliyor.
eda_45
07 Nisan 2007 Cumartesi, Saat 23:15
Müdavim Üye
bide bideee uçandede -------------------------------------------------------------------------------------------- yazmam bir daha aşkım ben sana AŞK ladestir aklımda ;)
Anonim
Kullanıcı veritabanında bulunamadı
bende seni merak ediyom eda!! --------------------------------------------------------------------------------------------
eda_45
07 Nisan 2007 Cumartesi, Saat 23:28
Müdavim Üye
Tanışmak nasip olur umarım birgün ;)
Anonim
Kullanıcı veritabanında bulunamadı
inşallah yazın geldiğimde görüşürüz! --------------------------------------------------------------------------------------------
bluerain
08 Nisan 2007 Pazar, Saat 00:17
Yeni Yetme OFF-Line
Edacım ben de hepinizi tanımak isterdim siz oradakiler olarak birbirinizle tanışmanız mümkün ama benim biraz zor gibi.... --------------------------------------------------------------------------------------------
Yalnızız bu yolda, hayat denilen rüyada.....
eda_45
08 Nisan 2007 Pazar, Saat 00:39
Müdavim Üye
sen neredesin bluerain ? Manisalı mısın aslen peki,olsun belki Manisa'da değil başka bir yerde tanışırız belli olmaz :)
bluerain
08 Nisan 2007 Pazar, Saat 00:47
Yeni Yetme OFF-Line
Ben Balıkesirliyim, Manisa'da değilim, netten dinliyorum Hiraş'ı... Neden olmasın belki bir yerde karşılaşırız, hayat sürprizlerle dolu... --------------------------------------------------------------------------------------------
Yalnızız bu yolda, hayat denilen rüyada.....
Kalpsiz
17 Haziran 2008 Salı, Saat 03:30
Bagımlı Üye
ben sevilcan ve bitanecik_aşkımı merak ediyorum gerçi tanıştım ama yakından tanımak isterim --------------------------------------------------------------------------------------------
liselim
03 Ekim 2008 Cuma, Saat 16:59
Yeni Yetme
bende herkezi mrk ediorum ve tanımak istiorum --------------------------------------------------------------------------------------------
" a$k " die ßi$e yhkmu$,, sevqi varmı$,, hani sevqi emektir,, derLer ya yaLanmı$,, FazLa emek,, FazLa deqer zararmı$.. Her$ey yaLanmı$ a$kta ya$ananLar ya$anmamı$ sayıLırmı$..
my_blue
03 Ekim 2008 Cuma, Saat 21:11
Geçerken Ugradım
bende herkezi merak ediyorum ;
Ama beni merak eden yok herhalde --------------------------------------------------------------------------------------------
Beni bir mevsime benzetmek istersen eğer;Sonbaharım...Kimi zaman köşeden gülümseyen bir güneş olurum,Kimi zaman döne döne düşen bir yaprak.Kimi gün usul usul yağan bir yağmur olurum,Kimi gün deli deli savuran bir rüzgâr.