illa neden gerekiyosa bulalım hememn bitane seni tanımıyorum ve tanımadığın birini banladığın için bende seni banlıyorum --------------------------------------------------------------------------------------------
aynı şehirde bana nefes almak bile yetiyor
rezzan
23 Kasım 2006 Perşembe, Saat 13:25
Bagımlı Üye
bugün canım çok sıkkın uykum var yorgunum başım ağrıyor birisin banlamak iyi gelcek diye düşündüm bu yüzden banladım seni --------------------------------------------------------------------------------------------
luzumsuz
23 Kasım 2006 Perşembe, Saat 14:28
Bagımlı Üye
Senide gece erken uyuduğun için banlıyom beni yalnız bıraltın ban ban bannn --------------------------------------------------------------------------------------------
Yardım etmek mi istiyorsun? O zaman dinle..Yaşama sevinci getir bana. Çokça olsun, çabuk tükenmeyenlerinden.. Çok ihtiyacım var bu ara!..
jucki
23 Kasım 2006 Perşembe, Saat 15:09
Takıldı kaldı
nafiş seni çok konuştuğun için banlıyorum...biraz kafa dinleyelim çık dışarı bann
tarzan45_enis
23 Kasım 2006 Perşembe, Saat 15:58
Takılıyor
bu sitede bitek sen ucuyorsun dede cıkdışarı cabuk banladım seniiiiii --------------------------------------------------------------------------------------------
tatarzan45
23 Kasım 2006 Perşembe, Saat 16:54
Takıldı kaldı
Uçana kaçan saldırıyon hı çık dışarı
rezzan
23 Kasım 2006 Perşembe, Saat 17:48
Bagımlı Üye
alla alla asıl sen çık dışarı baaaan --------------------------------------------------------------------------------------------
HekimhaN
01 Mayıs 2007 Salı, Saat 10:37
Site Demirbaşı
rezzan bana kumpir ısmarlamadın canımı sıktın bende seni balıyorummm daha önce hiç görmedim ben bunu çokkk keyifli! -------------------------------------------------------------------------------------------- That´s You God Knows What Lies Behind You...
rezzan
01 Mayıs 2007 Salı, Saat 10:44
Bagımlı Üye
bende seni bana başka bir nickle msj atıp kandırdığın için banlıyorum --------------------------------------------------------------------------------------------
HekimhaN
01 Mayıs 2007 Salı, Saat 10:51
Site Demirbaşı
bende seni banlıyorum sebebini sorma çünkü sebepsiz -------------------------------------------------------------------------------------------- That´s You God Knows What Lies Behind You...
limi
01 Mayıs 2007 Salı, Saat 11:42
Takıldı kaldı
burak bende seni beni ebru gündese benzetenlerin içine katıldıın için banlıorum... --------------------------------------------------------------------------------------------
rezzan
01 Mayıs 2007 Salı, Saat 12:24
Bagımlı Üye
bende seni ansızın fotomu çektiğin için banlıyorum --------------------------------------------------------------------------------------------
limi
01 Mayıs 2007 Salı, Saat 12:27
Takıldı kaldı
bende seni sürekli poz verdiin için banlıorum --------------------------------------------------------------------------------------------
zodiak
01 Mayıs 2007 Salı, Saat 12:32
Takılıyor
orda bas asagı dusen biri varken arkani donup bize gulumsedigin icin banladim
limi
01 Mayıs 2007 Salı, Saat 13:58
Takıldı kaldı
bende cok sacma bi sebepten beni banladıın için seni banlıorum --------------------------------------------------------------------------------------------