Üstteki Üyeyi Banla
Ana Sayfa Fun Club Oyunlar Üyelik

Hiraş İnfo
Hakkımızda
Hiraş Künye
Yayın Akışı
Teknolojimiz
Reklam Bölümü
Prodüksiyon
Basında Hiraş
İletişim
Sitene Radyo Ekle
Programcılar
Hale Devri
Bilge Deniz
Emrah Er
Gundem Ozel
Cümle Alem Show
Kategoriler
Müzik
Spor
Bizden
Magazin
Yerel
İnternet
Kadın
Güncel
Teknoloji
Sinema
Yaşam
Sağlık
Ekonomi
Politika
Funclub Login
Şu an Hiraş'ta 0 üye ve 59 ziyaretçi var
Üye Adı :
Şifre :
Yeni Üyelik
Şifremi Unuttum
Sponsorlar
Forum Ana Sayfası
Ne var ne yoksa gelin masaya yatıralım
Forumda toplam 3990 konu ve 49210 mesaj yeralmaktadır...
Ana Sayfa | Benim Forumum | Kurallar | Arama
Ana Sayfa  »   Forum oyunları   »  Üstteki Üyeyi Banla   »  2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12
   Üstteki Üyeyi Banla
KARARTI 02 Eylül 2006 Cumartesi, Saat 11:46
Müdavim Üye
Müdavim Üye
Mesaj     : 765
 OFF-Line

illa neden gerekiyosa bulalım hememn bitane seni tanımıyorum ve tanımadığın birini banladığın için bende seni banlıyorum
--------------------------------------------------------------------------------------------
aynı şehirde bana nefes almak bile yetiyor
Normal ÜyeÜye detaylarını incele Bu yorumdan alıntı yap Bu konuyla ilgili video ara!
rezzan 23 Kasım 2006 Perşembe, Saat 13:25
Bagımlı Üye
Bagımlı Üye
Mesaj     : 528
 OFF-Line
bugün canım çok sıkkın uykum var yorgunum başım ağrıyor birisin banlamak iyi gelcek diye düşündüm bu yüzden banladım seni
--------------------------------------------------------------------------------------------

Gold ÜyeÜye detaylarını incele Bu yorumdan alıntı yap Bu konuyla ilgili video ara!
luzumsuz 23 Kasım 2006 Perşembe, Saat 14:28
Bagımlı Üye
Bagımlı Üye
Mesaj     : 514
 OFF-Line
Senide gece erken uyuduğun için banlıyom beni yalnız bıraltın ban ban bannn
Yardım etmek mi istiyorsun? O zaman dinle..Yaşama sevinci getir bana. Çokça olsun, çabuk tükenmeyenlerinden.. Çok ihtiyacım var bu ara!..
Gold ÜyeÜye detaylarını incele Bu yorumdan alıntı yap Bu konuyla ilgili video ara!
jucki 23 Kasım 2006 Perşembe, Saat 15:09
Takıldı kaldı
Takıldı kaldı
Mesaj     : 415
 OFF-Line
nafiş seni çok konuştuğun için banlıyorum...biraz kafa dinleyelim çık dışarı bann
tarzan45_enis 23 Kasım 2006 Perşembe, Saat 15:58
Takılıyor
Takılıyor
Mesaj     : 352
 OFF-Line
bu sitede bitek sen ucuyorsun dede cıkdışarı cabuk banladım seniiiiii

tatarzan45 23 Kasım 2006 Perşembe, Saat 16:54
Takıldı kaldı
Takıldı kaldı
Mesaj     : 435
 OFF-Line

Uçana kaçan saldırıyon hı çık dışarı
rezzan 23 Kasım 2006 Perşembe, Saat 17:48
Bagımlı Üye
Bagımlı Üye
 OFF-Line
alla alla asıl sen çık dışarı baaaan

HekimhaN 01 Mayıs 2007 Salı, Saat 10:37
Site Demirbaşı
Site Demirbaşı
Mesaj     : 3842
 OFF-Line
rezzan bana kumpir ısmarlamadın canımı sıktın bende seni balıyorummm
daha önce hiç görmedim ben bunu çokkk keyifli!
That´s You God Knows What Lies Behind You...
Donmuş ÜyeÜye detaylarını incele Bu yorumdan alıntı yap Bu konuyla ilgili video ara!
rezzan 01 Mayıs 2007 Salı, Saat 10:44
Bagımlı Üye
Bagımlı Üye
 OFF-Line
bende seni bana başka bir nickle msj atıp kandırdığın için banlıyorum

HekimhaN 01 Mayıs 2007 Salı, Saat 10:51
Site Demirbaşı
Site Demirbaşı
Mesaj     : 3842
 OFF-Line
bende seni banlıyorum sebebini sorma çünkü sebepsiz
That´s You God Knows What Lies Behind You...
Donmuş ÜyeÜye detaylarını incele Bu yorumdan alıntı yap Bu konuyla ilgili video ara!
limi 01 Mayıs 2007 Salı, Saat 11:42
Takıldı kaldı
Takıldı kaldı
Mesaj     : 494
 OFF-Line

burak bende seni beni ebru gündese benzetenlerin içine katıldıın için banlıorum...

rezzan 01 Mayıs 2007 Salı, Saat 12:24
Bagımlı Üye
Bagımlı Üye
 OFF-Line
bende seni ansızın fotomu çektiğin için banlıyorum

limi 01 Mayıs 2007 Salı, Saat 12:27
Takıldı kaldı
Takıldı kaldı
 OFF-Line
bende seni sürekli poz verdiin için banlıorum

zodiak 01 Mayıs 2007 Salı, Saat 12:32
Takılıyor
Takılıyor
Mesaj     : 353
 OFF-Line
orda bas asagı dusen biri varken arkani donup bize gulumsedigin icin banladim
limi 01 Mayıs 2007 Salı, Saat 13:58
Takıldı kaldı
Takıldı kaldı
 OFF-Line
bende cok sacma bi sebepten beni banladıın için seni banlıorum

On Top
<<<   Önceki   1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12    Sonraki  >>> 

Ana Sayfa | Fun ClubForumlar | Maynet | Tv izle | Klipler | Music Videos | Oyunlar |
Tüm Hakları Saklıdır. Copyright © 2002 - 2008 Manisa Hiraş Radyo Yay. Tan. Rek. Hizmetleri San. ve Tic. A.Ş.