Flash Player Yükleyin.
Ana Sayfa Fun Club Oyunlar Üyelik
   
Hiraş İnfo
Hakkımızda
Hiraş Künye
Yayın Akışı
Teknolojimiz
Reklam Bölümü
Prodüksiyon
Basında Hiraş
İletişim
Sitene Radyo Ekle
Programcılar
Aşklambaç
Aperatif
Keyfi Alem
Hale Devri
Cümle Alem Show
Karnaval
Son Durak
Metronom
Radyocu
Funclub Login
Şu an Hiraş'ta 7 üye ve 6 ziyaretçi var
Üye Adı :
Şifre :
Yeni Üyelik
Şifremi Unuttum
Bakan Gönül: Aselsan'daki ölümler intihar - 04 Eylül 2008 Perşembe, Saat 13:00
ANKARA (ANKA) -Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, MHP İzmir Milletvekili Erdal Sipahi'nin soru önergesine verdiği yanıtta, ASELSAN'daki şüpheli ölümlerin intihar olduğunu söyledi. Bakan Gönül “adli makamlarca yapılan geniş kapsamlı çalışmalar neticesinde bu olaylar arasında bir ilişkinin olmadığı, ölen şahısların tümünün psikolojik tedavi gördükleri, ölüm nedenlerinin intihar olduğu belirlenmiştir. İntiharlara, ölen şahısların psikolojik durumlarının yol açtığı değerlendirilmektedir” dedi.
Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, MHP İzmir Milletvekili Erdal Sipahi'nin ASELSAN, TAİ'deki şüpheli ölümler ile HAVELSAN proje mühendisinin kaybolmasıyla ilgili soru önergesini yanıtladı. ASELSAN'da gerçekleşen ölüm olayları hakkında, adli makamlar tarafından gerekli tüm soruşturmaların yapıldığını ifade eden Bakan Gönül, şunları söyledi:
“Bunlara ek olarak şirket yönetimi de konuyla ilgili gereken çalışmaları yapmıştır. Adli makamlarca yapılan geniş kapsamlı çalışmalar neticesinde bu olaylar arasında bir ilişkinin olmadığı, ölen şahısların tümünün psikolojik tedavi gördükleri, ölüm nedenlerinin intihar olduğu belirlenmiştir. İntiharlara ölen şahısların psikolojik durumlarının yol açtığı değerlendirilmektedir.”

“TAİ'DEKİ ÖLÜMLER KALP KRİZİ VE İŞ KAZALARINDAN”

Bakan Gönül,TUSAS (TAİ) inşaatlarında taşeron firma personeli olarak çalışan ve TUSAS personeli olmayan Arif Ayık'ın 31 Ocak 2008 tarihinde, yine aynı statüdeki İsmail Özgür Atalık'ın 10 Mart 2008'de meydana gelen iş kazalarında, güvenlik görevlisi olarak çalışan Ethem Oktay'ın 8 Mart 2008 tarihinde mesai başlangıcında geçirdiği kalp krizi, TUSAS'ta test pilotu olarak yıllarca çalışan ve 31 Ağustos 2008 tarihinde emekli olan Şener Koltuk'un 12 Haziran 2008 tarihinde evinde geçirdiği kalp krizi sonucu vefat ettiklerinin tespit edildiğini bildirdi.
Gönül, HAVELSAN çalışanı Aycan Okan'ın ise basında yer alan haberlerde kaybolduğunun iddia edilmesine rağmen, şahsi nedenlerden dolayı mazeretsiz olarak dört gün işe gitmediğinin belirlendiğini söyledi. Gönül, “şahıs bu süre sonunda işe dönmüş, özel hayatıyla ilgili bir durumun spekülasyonlarla basına aktarılmasından ve bu durumun HAVELSAN ile ilişkilendirilmesinden dolayı basına tekzip göndermiştir. Her olay, ilgili şirket tarafından derinlemesine araştırılmıştır. Söz konusu olaylar, yasalar gereği kolluk güçlerine ve savcılıklara da sirayet ettirilmiştir” dedi. (ANKA)
 

Bu Haber 26 defa okundu
Ana Sayfa - Politika - Bakan Gönül: Aselsan'daki ölümler intihar
Bu habere yorum eklemek için üye girişi yapmalısınız. Yorum yazmak için üye olmalısınız.
 
Ana Sayfa | Fun ClubForumlar | Okey Oyna | Tv izle | Klipler | Kliptonik | Video Klip | Oyun | Online
Tüm Hakları Saklıdır. Copyright © 2002 - 2008 Manisa Hiraş Radyo Yay. Tan. Rek. Hizmetleri San. ve Tic. A.Ş.