Flash Player Yükleyin.
Ana Sayfa Fun Club İçerikler Servisler
   
Hiraş İnfo
Hakkımızda
Hiraş Künye
Yayın Akışı
Teknolojimiz
Reklam Bölümü
Prodüksiyon
Basında Hiraş
İletişim
Sitene Radyo Ekle
Programcılar
Aşklambaç
Keyfi Alem
Hale Devri
Hiraş Caddesi
Cümle Alem Show
Hayatın Ritmi
Son Durak
Nazmi'yle Aperatif
Bülent'in Ayak izleri
Radyocu
Funclub Login
Şu an Hiraş'ta 22 üye ve 9 ziyaretçi var
Üye Adı :
Şifre :
Yeni Üyelik
Şifremi Unuttum
Nalan
Nalan15.11.1973 Eskişehir 'de doğdu. 3 yaşından sonra Eskişehir 'den İstanbul'a geldi, ilk okula İstanbul 'da başladı; son sınıfa kadar İstanbul'da okudu. Babasının polis olması nedeniyle Afyona tayini çıkınca ilk okul son sınıfı Afyon'da bitirdi.

1984 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Musiki Devlet Konservatuarı Çalgı Eğitimi Kanun öğrencisi olarak orta okula başladı. Lise ve üniversite öğrenimine aynı okulda devam etti. Alaaddin Yavaşça ve Bekir Sıtkı Sezgin hocaları arasındaydı. Klasik Türk Eğitimini bu okulda tamamladı. İlk sahne deneyimine Beşiktaş Sokak Barda okul arkadaşlarından kurulu bir grupla başladı.

1992de Eurovizyon şarkı yarışmasına katıldı. Bu arada kendisi beste çalışmalarına ağırlık verdi, ilk albümünde yer alan "Son Kez Öp" adlı parça bu dönemde bestelenmiştir.

1993de Ataköy Regatta, Twins barda sahne almaya başladı. O dönemlerde Garo Mafyan hazırladığı bir albüm için solist aramaktaydı. Çalıştığı barda Nalan'ı dinleyerek albümünü okumasını istedi. İlk albüm 1994'de "Of Aman" adıyla piyasaya çıktı. 800.000 'lik satışla o dönemde çıkan albümler içinde en başarılı albümdü.

1995de 2. albümü "Cansuyum" müzik severlerle buluştu. Traj olarak o dönemin en çok satan albümlerindendi. "HADi YARiM" adlı parça 7'den 70'e herkesin dilindeydi. Bu albümünde Garo Maftan müzikleri üzerine dört tane şarkı sözünü kendisi yazdı. İlk albümümde de son kez öp adlı şarkısının söz ve müziği de kendisine aittir. İkinci albümle beraber Garo Mafyan 'a ait olan M&B adlı prodüksiyon şirketi olan bağlarını kopardı. Bundan sonraki müzik yaşantısına kendi kanatlarıyla uçmaya karar verdi.

1997 yılında çıkardığı "USUL USUL" adlı albümü kendisi için bir dönüm noktası olmuştur. Çünkü beste ve sözleri kendisine ait olan 7 parça vardı. 700.000'i aşan bir satışla Usul Usul, Yaralandım, Farzet, Canımsın, zamanın hit parçaları olmuş Nalan klasikleri arasına girmiştir.

2000 yılında Kiss Müzik etiketiyle piyasaya çıkan "NALAN" adlı albümü grafiğini daha da yükseltmiştir. Sök Kalbini adlı parça dillere marş olmuştur.

2002 yılında Universal Müzikle iki yıllık sözleşme imzalayarak "NALAN" adı ile piyasaya sürülen ve bütün müzik listelerinde aylarca 1 Numara olan 'ACEMi BALIK" adlı şarkıyla sevenleriyle bir kez daha buluştu.

2003 yılında Nalan yine Universal Müzik yapımcılıkla piyasaya çıkardığı CAYIR CAYIR adlı albümü de müzik severler tarafından büyük beğeni topladı.
Eklenme tarihi : 27.10.2005
Web Sayfası :
Hit : 568
 
 
Ana Sayfa | Fun ClubForumlar | Oyunlar | Tv izle | Klipler | Kliptonik | Video Klip
Tüm Hakları Saklıdır. Copyright © 2002 - 2008 Manisa Hiraş Radyo Yay. Tan. Rek. Hizmetleri San. ve Tic. A.Ş.